Chiang Mai Zoo



16 augustug 2016
Dag 15
Chiang Mai




Voor jullie begint het misschien saai te worden, voor ons nog lang niet: in de ochtend uitslapen, heel lang zwemmen en dan ontbijten. Daarna gaan we nog een keer naar de Zoo. Twee weken geleden waren Niels en ik samen geweest en Jort wilde er toch ook nog wel graag heen. De toegangsprijs is voor volwassenen 150 bath en voor kinderen 70 bath (ongeveer 3,25 en 1,75 euro), dus past prima binnen ons budget:-). Het is een stuk rustiger dan de vorige keer al zijn er wel een paar grote schoolklassen aanwezig.



     

Dit keer zijn we ook voorbereid op de waterspeeltuin, de zwemspullen zijn mee. De jongens kunnen nog net van de waterspeeltuin genieten, voordat er zo'n 100 kleine schoolkids in het water springen. Daarna is voor onze jongens de lol er wat af. Lekker opgefrist, gaan we wat eten. Ze hebben allleen Thais eten en we nemen een fried rice.


     



Het is vijf uur als we uiteindelijk weer bij ons appartement zijn, inclusief boodschappen voor vanavond en morgen. We eten een broodje en daarna moeten de mannen alweer haasten. Ze gaan naar Suicide Squad in het IMAX 4D theater! Het blijkt superleuk te zijn met bewegende stoelen, lucht van voor en achter, regen, bewegende stoelkussens. Het werkt perfect en is een meerwaarde aan de film. Zo willen ze elke film wel zien.



Ik pak ondertussen de rugzakken weer in en draai de laatste was. Morgen trekken we weer verder. We hebben het op deze plek superfijn gehad en genoten van het grote zwembad, alle comfort en winkels in de buurt. Nu is het weer tijd om iets primitiever te gaan....