Fitness bij het appartement



15 augustug 2016
Dag 14
Chiang Mai




De ochtend verloopt bijna hetzelfde als gisteren. Uitslapen tot na negen uur en dan uitgebreid sporten in de gym. Het is vandaag ook behoorlijk regenachtig en als het regent dan ben je ook gelijk kletsnat.




Niels en ik gaan er nog wel even op uit voor een paar boodschappen en komen ook weer nat terug. 's Middags regelen Richard en ik de laatste vakantieboekingen. Alle hotels tot en met vertrek naar Nederland zijn nu geboekt, Richard regelt een nieuwe auto en ik de binnenlandse vlucht naar Bangkok. De hele route is uitgestippeld. De weersvoorspellingen beloven niet heel veel goeds (veel regen), we hopen dat het allemaal een beetje mee zal vallen en we nog een paar dagen van de zon kunnen genieten.


     


Het restaurant van gisteren heeft een aantal menu's in de aanbieding als je voor 18.00 uur komt eten, dus we gaan iets eerder eten. Daarna koopt Niels nog een t-shirt, spelen we weer een paar potjes air-hockey. De jongens zwemmen en spelen nog een tijdje in het donker Krokodilletje (verstoppertje), dat is in het donker in een vreemde omgeving superspannend. Ondertussen draai ik de wasjes en zorg dat we zonder vieze was over twee dagen weer verder kunnen. Ook al gaan we er hier niet echt op uit, we hebben wel een heerlijk vrij vakantiegevoel! En met veel regen kun je beter in een appartement zitten dan op een hotelkamer!