Zwembad bij appartement



14 augustug 2016
Dag 13
Chiang Mai




Heerlijk zo'n appartement! We genieten volop. Als we rond negen uur wakker worden, gaan Richard en ik eerst de auto terugbrengen naar de airport. De verhuurperiode zit erop. Zonder problemen rijden we naar de afgesproken plek en het afmelden is zo gebeurd. We gaan met de taxi terug naar het appartement en nemen nog even een paar warme broodjes mee bij de bakker in het winkelcentrum. In het appartement vinden we onze jongens in dezelfde positie als toen we 1,5 uur geleden vertrokken. Hangend op de bank met hun tablet.







Na de koffie is het tijd voor wat actie. We gaan sporten in de sportzaal en daarna uitgebreid zwemmen. We zijn ruim 1,5 uur bezig!
's-middags doen we niet zoveel. Het regent ook behoorlijk af en toe.  De jongens en ik doen nog wel een pokemon-rondje van een uur en 's avonds gaan we uitgebreid uit eten bij een voor ons redelijk sjiek restaurant. We nemen er zelfs een wijntje bij :-). Na het eten gaan we nog een paar potjes air-hockey spelen. Alle muntjes die we als wisselgeld krijgen, spaar ik altijd op en daar mogen ze wat leuks mee doen. Dit keer vinden ze de air-hockey helemaal geweldig, dus daar gaan deze vakantie de muntjes naar toe.

Bij thuiskomst is het al te laat om nog te gaan zwemmen. Jort en Richard gaan samen naar de Hunger Games kijken. Op de grote flatscreen in de slaapkamer kan de usb aangesloten worden en dus hebben ze bijna een bioscoop-gevoel vanuit hun bed.  Niels en ik houden daar niet van en kijken samen Youtube-filmpjes in de andere slaapkamer tot we in slaap vallen.