Street art Mae Hong Son



11 augustug 2016
Dag 10
Mae Hong Son




We slapen niet al te best door alle natuurgeluiden en de warmte. We ontbijten samen met een ander Nederlands stel en de jongens nemen een duik in het zwembad. Na de koffie ga ik met de jongens een pokemon-wandeling maken van zo'n vijf kilometer. Ze willen heel graag alleen en beloven echt goed uit te kijken, maar we doen het toch maar niet. Ik beloof dat ik er achteraan loop en zij bepalen de route. Onderweg natuurlijk een stop bij de 7Eleven voor wat drinken en eten. Geen dag in Thailand zonder een bezoek aan de 7Eleven!


     


Tussen de middag hangen we wat rond in ons hutje en rond een uur of drie gaan we weer richting de stad. We hebben nog geen lunch gehad, dus eten een broodje bij Salween Restaurant. Niels en ik delen een BLT (bacon, sla, tomaat), Jort neemt toast met jam en Richard ook een BLT. Dan is het tijd voor een uitgebreide voet- en nekmassage. We liggen gezellig met z'n vieren naast elkaar en Niels moet moeite doen om niet in slaap te vallen. Helemaal ontspannen kunnen we een dik uur later er weer tegenaan!






We kopen nog een T-shirt voor Niels van Mae Hong Son met daarop de route die we rijden en de 1674 bochten erop. Ook lopen we nog een rondje om het meer. Ook hier weer veel pokemonspelers te bekennen. Het broodje van vanmiddag was het voorafje. Ook 's avonds gaan we weer bij Salween eten. Net voordat het helemaal donker is, komen we weer aan bij onze hut. We lezen allemaal nog wat en kruipen vroeg in ons bed onder de klamboe. We proberen de muggen zoveel mogelijk buiten te houden, maar kunnen niet voorkomen dat we toch geprikt worden.