Phoenix hotel



3 augustug 2016
Dag 2
Beijing - Bangkok




De volgende vlucht duurt voor ons allemaal lang, behalve voor Jort. Die slaapt van stijging tot daling, ruim vijf uur. We hadden er geen rekening meegehouden dat er ook nog tijdsverschil zit tussen Beijing en Bangkok.... Niels slaapt ongeveer 3 uren. Het is een klein vliegtuig en er is geen entertainment aan boord. Gelukkig hebben we onze tablets met daarop muziek, boeken en spelletjes. De maaltijden van de jongens gaan onaangeroerd terug. Ik heb gekozen voor een lactose-vrije maaltijd en krijg heerlijk gestoomde vis en groente. En een fruitsalade. Het gebeurt niet zo vaak dat ik veel van de vluchtmaaltijden eet.

Als we uiteindelijk aankomen in Bangkok is het 18.30 uur. We krijgen ons visum voor maximaal 30 dagen en pakken onze rugzakken van de band. Daarna langs de pinautomaat voor een pakketje Bath. We weten waar het busje van het hotel staat en een uur na landing zijn we al op onze hotelkamer! We sliepen al eerder in het Phoenix Hotel en volgens Niels hebben we dezelfde kamer. Het restaurant is nog open en we eten onze eerste Thaise maaltijd. Heerlijk, het gaat tot de laatste rijstkorrel op!





     


Na het eten kunnen Richard en ik niet langer wakker blijven. Jort en Niels gaan nog uitgebreid in bad en in bed minecraften op de tablets. Het duurt een aantal uren, maar dan ben je ook echt weer in Azie! We hebben er zin in!