Slang in het Nature Centre van Pocahontas State Park

25 augustus 2017
Dag 17
Chesterfield - Springfield


We hebben het vannacht allemaal koud gehad. Gelukkig is daar de beste douche van onze hele vakantie, we knappen er allemaal van op! Zo uit je koude bed, een heerlijke warme douche, wat kan dat dan lekker zijn. Gelukkig is het heel rustig op de camping en staat er niemand te wachten voor het douchehokje.

Het afbouwen van het kampement gaat als een geoliede machine met z'n vieren en de jongens weten al precies wat waar in moet en hoe het opgevouwen moet worden, zodat alles past. Dan even samen afwassen en we zijn klaar voor vertrek naar Washington! Maar eerst nemen we nog even een kijkje in het Nature Centre waar we gisteren geen tijd meer voor hadden. Het is klein, maar Niels vindt het zichtbaar erg leuk. Hij maakt alle foto's en kijkt uitgebreid in de bakken van de slangen en de schildpadden.


     


Het is nog geen twee uurtjes rijden naar onze Extended Stay in Springfield, een voorstad van Washington. Maar het is redelijk druk op de weg en dan heb je zo een uur vertraging te pakken. We arriveren rond half een. We kunnen nog niet inchecken, we rijden dus door naar de Mall aan de overkant. Na het ontbijt hebben we niets meer gehad, dus we hebben lekkere trek. Natuurlijk heeft deze Mall ook een foodcourt en we smullen van de Panda Express (noodles en fried rice) en de smaak brengt ons direct terug in Thailand en China. Heerlijk even wat anders dan het campingeten van de afgelopen weken. Niels shopt nog wat T-shirts en een zonnenbril bij de JCPennys en bij de Target halen we alvast wat boodschappen voor in ons appartement.




De Extended Stay is ons erg goed bevallen en dit complex staat op loopafstand van de metro. Handig als we morgen Washington gaan ontdekken! Voor het eerst in onze vakantie gaat de TV aan en kijken we een paar afleveringen van MasterChef en omdat er geen zwembad is, laat ik de jongens flink zweten in de fitnesszaal. Kunnen ze toch nog even hun energie kwijt.

Omdat we vanmiddag al een soort van warm eten hebben gehad, bakt Richard een hamburger met volkorentoast en eten we er wat rauwkost en fruit bij. Het is voor ons toch echt een uitkomst, zo'n minikeuken op de kamer. Dit keer geen sofa voor de jongens, maar een gewoon tweepersoonsbed. Kamperen is superleuk, maar de afwisseling met een appartement is voor ons de perfecte combinatie.



We hebben vandaag 123 mile gereden.
Overdag was het 22 graden.