Campers in alle soorten en maten te koop.

22 augustus 2017
Dag 16
Twin Lakes - Greensboro


Het voelt alsof we op de terugweg zijn. De zonsverduistering is ons laagste punt in South Carolina, nu moeten we weer richting Boston reizen. Hier hadden we nog geen enkele planning voor gemaakt en dat doen we vanochtend in grote lijnen. Ieder heeft bij ons zijn/haar eigen rol, Richard zoekt meestal de routes uit en legt de gereden en de komende route vast op ons Roadtrippers account. Voordeel van Roadtrippers is dat je direct ziet welke campings in de buurt zijn. Ik regel meestal de hotel en camping overnachtingen.

Het leek ons leuk om ook een keer de Extended Stay America te proberen. Dat zijn kleine appartementen die je ook voor 1 nacht kunt huren. We gaan vandaag een lang stuk rijden en dan is het wel fijn om geen tent meer op te zetten. Ik regel een appartement voor 56 euro en dat blijkt zeker geen slechte deal te zijn! De lunch nemen we op een terrein van de honkbalvereniging. Op Google Maps leek het een park, maar dit is natuurlijk ook goed. Er is niemand te bekennen en we eten ons broodje op een tribune op. Daarna weer snel verder rijden naar Greensboro. Het is druk op de weg door wegwerkzaamheden en we doen er langer over dan ingeschat.




Om vijf uur checken we pas in. Het appartement is voorzien van een keuken met oven, magnetron, oven, koelkast en vriezer. Verder hebben we een groot tweepersoonsbed, een bank, lekkere stoel, een bureau en 2 bureaustoelen. Alle keukenkastjes zijn leeg. Je kunt bij het inchecken aangeven wat je nodig hebt. We nemen de basisuitrustig, pannen en pollepels. Een toaster hebben we zelf wel! Het is vervelend dat ik niet kan autorijden, nu moest Richard na een half uurtje weer de auto in om boodschappen te doen. We gaan samen, de jongens zijn blij met de snelle Wi-Fi en niet meer bereikbaar. 1 languit op de bank, de ander in de relaxstoel met uitklapbaar voetenbankje.


     

Ons menu bestaat uit hashbrowns, gehaktballetjes en flinterdun gesneden steak en komkommer. Glaasje verse jus en koude melk erbij en we smullen allemaal. Tussendoor zijn er nog twee grote trommels was gewassen en samen met Jort vouw ik alles op. Richard zoekt op internet naar leuke campings voor morgen en overmorgen en leest een boek. De slaapbank blijkt niet echt geschikt als bed voor de jongens, dus we blazen twee luchtbedden op. Rond negen uur zijn we allemaal volledig uitgeteld en gaan slapen.

We hebben vandaag 248 mile gereden.
Overdag was het 28 graden.