Instructies op het toilet voor de medewerkers...

19 augustus 2017
Dag 13
Bluefield - Harmony


Bij dit motel geen ontbijt, dus dat regelen we zelf! Broodjes in de toaster, banaan, koffie, cereals, koude melk, ik maak er ook maar een buffetje van en dan kan iedereen het in bed opeten. We doen echt heel rustig aan, rond elf uur zijn we klaar voor vertrek.



Als we een uurtje onderweg zijn, bedenk ik me dat ik het rundergehakt, een pepperoniworst en de doggybag vergeten ben uit de koelkast te halen. Dat is jammer. Tussen de middag stoppen we dus weer bij de Walmart voor broodjes, gehakt en worst. Het valt op dat het afrekenen van de boodschappen nog steeds erg lang duurt. Er is vaak geen lopende band en de cassiere doet zelf de boodschappen in tasjes (met een volle kar heb je zo 30 plastic tasjes). Dat duurt soms enorm lang. Je zou denken dat ze inmiddels wel een ander systeem zouden hebben. Nadat we afgerekend hebben, zoeken we een mooi plekje om te lunchen.




     

We zijn laat vertrokken vanmorgen en rijden na de verlate lunch direct door naar een camping. VanHoy Farm heet de camping. De eigernaar vertelt dat Nederlanders in 1750 naar dit stuk land kwamen en niet meer weg zijn gegaan. Het is een gigantisch terrein waar ook een muziekarena is dat 12.000 mensen kan hebben. Ze zijn de trotse organisator van het Union Grove Fiddlers Convention. De bezoekers slapen dan ook in tenten op het terrein.

Vandaag geen muziek. We zijn, op de vaste standplaatsen na, de enige gasten. We mogen onder een afdakje staan in verband met de hitte. Gisteren stromende regen, vandaag weer dik 33 graden. Er is gelukkig een zwembad, waar we graag gebruik van maken. Ondertussen draai ik nog even een was. Richard kookt een heerlijke pasta met pepperoni worst en 's avonds gaan we nog een keer zwemmen om af te koelen. Richard krijgt nog een koud biertje van het huis, wat wil je nog meer! Het is hier best vroeg donker, dus rond negen uur liggen we allemaal weer in de tent.

     



We hebben vandaag 121 mile gereden.
Het is de hele dag erg warm, zo'n 34 graden.