Verweerd Pepsi reclamebord

18 augustus 2017
Dag 12
Roanoke- Bluefield


Van een duurder hotel verwacht je automatisch ook een goed ontbijt, maar dat viel ons tegen. Geen toast, alleen een droge bagel. Gelukkig konden we wel een wafel maken. Wel hebben we heerlijk geslapen! Vooralsnog is ons goedkoopste motel in Bedford het meest schone, ruime en met de beste voorzieningen.

We rijden na het ontbijt naar de Mill Mountain Star. Vanaf dit uitzicht heb je een prachtig gezicht over de stad. Bovenop de ster zit een webcam en kun je dus naar anderen zwaaien als ze inloggen op de site. We wagen even een poging met mijn broer, maar helaas geen goeie verbinding.



     


Na deze korte pauze rijden we nog een klein stukje over de Blue Ridge Parkway en vervolgens over kleine wegen verder. De bochtige wegen door de bergen zijn prachtig en lekker rustig. Het is stralend weer en we kunnen ver zien. Al een paar dagen zien we in de bomen allemaal takken die rondom met spinnewebben zijn bedekt. Tijdens een pauze kijken we wat er in zit. Het blijken nesten te zijn van rupsen. Alle blaadjes binnen de 'cocon' zijn weggevreten en de rupsen die nog niet volgroeid zijn hangen in de spinnewebben.

     


Zo rond een uur of twee zijn we bijna bij onze camping. Op Tripadvisor lees ik dat er een paar miles verderop een hoge uitkijktoren is en een winkeltje. Het winkeltje is een soort MijnTafel, waar je in vakken je handwerkjes kunt verkopen. Ook verkopen ze zelfgemaakte fudge en ijs. En veel edelsteentjes, magneetjes etc. De jongens kopen een ijsje en buiten maken we nog net een foto van het uitzicht. Dan begint het te stortregenen. Het weer is enorm wisselend. We kijken nog op de plaatselijke buienradar en de komende uren blijft het stevig regenen.


     


De camping was gelukkig niet geboekt. Via de Booking.com app zoeken we snel een motel op in de buurt. Voor 44 euro kunnen we terecht bij de Economy Inn. Het ziet er allemaal wat sjabby en oud uit, maar het is schoon, we hebben een koffie-apparaat, koelkast en magnetron en Wi-Fi! En we zitten droog natuurlijk. 's-Avonds gaan we opnieuw bij een Mexicaans restaurant eten. We smullen er allemaal weer van. Ook de kindermenu's zijn groot en voor het eerst in ons leven vragen we een doggybag. Jort heeft nog een aantal chickentenders over. Die lusten we morgen wel tussen een broodje!


We hebben vandaag 121 mile gereden.
Overdag was het zonnig en 35 graden. In de namiddag heeft het veel geregend.