Springkussen in de vijver van Jellystone camping.

16 augustus 2017
Dag 10
Staunton - Natural Bridge


We zouden vandaag starten met onze trip op de Blue Ridge Parkway, maar Niels heeft het wel wat gehad met kronkelwegjes. De route wordt omgegooid en aangepast. We rijden in een uurtje naar Natural Bridge en bezoeken de plaatselijke dierentuin. Niet heel bijzonder, eigenlijk een oude bende met kleine hokken voor de dieren. Waar bijna in heel Azie geen ritjes meer op een olifant worden aangeboden, wordt het hier nog aangeprezen. Voor 20 dollar per persoon mag je een ritje maken door de  dierentuin.

Een dierentuin blijft natuurlijk altijd leuk; maar het leukste is een hele grote voliere met parkieten waar je doorheen kunt lopen. Ook mag je de parkieten voeren met voer dat op een stokje zit. Als je rustig blijft staan of zitten komen de parkieten op je zitten en Niels en Jort vinden het fantastisch.


     

     

Zo rond lunchtijd beginnen onze maagjes weer te knorren en gaan we eten bij de 'Pink Cadillac'. Een mooi eerbetoon aan de sterfdag van Elvis dachten we zo. Ook al is het menu (weer) burgers, dogs en fries, het is echt lekker. Richard neemt een Elvis-burger en ik een hotdog. De kinderen nemen het kindermenu waar ook nog een scoop Hersey-ijs bijhoort. Bij ons zouden dit drie bolletjes zijn, zoveel ijs krijgen ze! Het is een superleuk tentje en smoordruk.


     


     


Daarna rijden we in een paar minuten naar onze volgende camping. We hebben niet gereserveerd en hopen dat ze nog een plekje hebben. Het is opnieuw een JellyStone Yogi Bear camping en deze is nog mooier dan de vorige. We zijn erg vroeg, zodat de jongens de hele dag uitgebreid kunnen genieten van alle faciliteiten. Een meer met een opblaasbare stormbaan in het midden, een zwembad, springkussens, midgetgolf, GaGa ball en 's avonds een outdoor bios op groot scherm. Richard en ik zetten de tent op en luieren ook wat rondom de tent. Het is erg warm en Niels is helaas op zijn schouders verbrand. Hopen dat het vannacht wat meevalt en hij er niet zoveel last van heeft. Na veel koele dagen, is dit de eerste echt hete dag geweest. De gevoelstemperatuur was 38 graden zeiden ze. We moeten er allemaal aan wennen.


     




We hebben vandaag 53 mile gereden.
Het weer was zonnig en 38 graden.