Waarschuwingsbord bij Watkins Glen State Park

10 augustug 2017
Dag 4
Ithaca - Grand Island



Het slapen in de tent moet voor allemaal even wennen. We hebben thuis nog wel gekeken hoe de temperatuur 's nachts is, maar hebben het blijkbaar verkeerd ingeschat. We zijjn er vanuit gegaan dat het slapen in een lakenzak warm genoeg is met een fleecedeken als het echt nodig is. Dat was verkeerd gedacht. Het is 's nachts behoorlijk fris en we worden vanaf twee uur allemaal een paar keer wakker van de kou. Nog vervelender is het dat we dan ook naar het toilet moeten. Na een stevig ontbijt rond half zes voelen we ons alweer een stuk beter. De jongens veroveren nog even de Pokemon Gym bij de ingang van het park en spelen in de speeltuin.


     


We rijden daarna in een half uurtje naar het Watkins Glen State Park. Je kunt hier mooie routes lopen naar een canyon met watervallen. Ook hier bij de parkeerplaats een grote speeltuin waar ze nog niet te groot voor zijn. Ze klauteren een kwartiertje en dan willen we verder lopen naar de watervallen. Ik loop mee naar het beginpad, maar zie gelijk dat ik dat niet ga redden. De mannen gaan dus met z'n drien op pad. Ik ga lekker in de auto liggen en typ alvast een stukje voor de website.


     


     


Naast de speeltuin is een zwembad met duikplank en ook daar plonzen de jongens nog een uurtje. Wij hangen wat rond op de picknickplek, genieten van het zonnetje en Richard zorgt natuurlijk voor de koffie! Je hebt hier direct een vakantiegevoel, beetje "chillen". We zouden hier op de camping ook onze tent wel op willen zetten, maar gaan verder! In ruim drie uur rijden we via de Interstate naar onze volgende overnachtingsplek. Jort en Niels zijn moe geworden na de slechte nacht, ze zetten de stoelen een heel eind achterover en slapen een paar uur. Eind van de middag arriveren we op een luxe camping met zwembaden, entertainment en een shop. Snel de tent opgezet en daarna met z'n vieren zwemmen.

's Avonds rijden we nog even naar een supermarkt en zoeken om een deken of andere warme spullen maar vinden niets. We wagen het er nog maar eens op. Er wordt een kampvuur gemaakt door de jongens en er wordt gekookt. We eten wraps met gehakt, pepperoni en sla. Het smaakt weer heerlijk. Nog even aanklooien en niet al te laat op bed. Morgen gaan we weer vroeg op pad....

We hebben vandaag 197 mile gereden.
Het weer was zonnig en 26 graden.