Toeristische verrekijkers lachen ons toe...

11 augustug 2017
Dag 5
Grand Island - Meadville



We slapen allemaal heerlijk tot een uur of vijf. Dan zijn we klaarwakker en dan gaat ook de wekker. We hebben besloten om heel erg vroeg naar de Niagara Falls te gaan om de drukte te vermijden. En we hebben gelezen dat de zonsopgang ook erg mooi is. Onze camping ligt op tien minuten rijden van de watervallen. We rijden zonder vertraging zo naar de dichtstbijzijnde parkeerplaats. En parkeren de auto zo dicht mogelijk bij de ingang. Er staan maar twee andere auto's op de parkeerplaats. Daar worden we blij van! We lopen naar de Amerikaanse kant van de Niagara Falls en zien aan de overkant alle hotels en casino's in Canada. We zijn inderdaad bijna de enige toeristen en kunnen op ons gemak rondlopen en foto's en filmpjes maken. Het is ook een Pokemon Walhalla. Er zijn heel veel gym's en pokestop's. Overal waar je kijkt zie je ze. De jongens veroveren de gym van de Niagara Falls en die gym batch kunnen we weer mooi toevoegen aan onze lijst.




Als de zon opkomt, zien we de kleur van het water inderdaad veranderen en genieten van het uitzicht. Je kunt ook heel eenvoudig over een brug naar Canada lopen en de andere kant van de Falls bekijken. Dit kun je alleen lopend doen en zover kan ik helaas niet komen met mijn gekruk. De mannen mogen van mij gerust die kant op gaan, maar voor hen hoeft het niet. Ze hebben genoeg gezien! Wel willen ze heel graag nog wat rondjes rijden om nog wat gyms te veroveren en aan pokestops te draaien. Als we genoeg gevangen hebben, rijden we terug naar de camping. Richard maakt een uitgebreid ontbijt met bacon, komkommer en toast. Daarna gaan de jongens nog lang zwemmen en pakken we rustig alle spullen in.


     






     


Gisteravond hebben we ons eerste regenbuitje gehad en gelukkig is de tent weer droog. In de loop van de middag begint het weer te regenen en het zijn stevige buien. We besluiten een motel te boeken en gaan shoppen in de Mall. Nieuwe zwembroeken bij de JCPennys en voor Jort kleding bij Hollister. Ook laten we ons nog even masseren in een massagestoel. En gaan uit eten bij Ruby Tuesday.

     

In ons motel hebben we redelijk snel internet en vermaakt ieder zich op zijn eigen device. Niels valt al heel snel in slaap. Voor Niels download ik daarom alvast wat gamevideo's van Youtube. Dan heeft hij morgen wat te kijken in de auto!

We hebben vandaag 201 mile gereden.
Het weer was regenachtig en 21 graden.