Ontbijten bij Denny's

8 augustug 2017
Dag 2
Leominster



Om vier uur vannacht zijn we allemaal klaar wakker. We hebben dan gelukkig wel een uur of zeven geslapen. Met wat brood en pindakaas stillen we de ergste trek en blijven in bed tot een uur of zes. Dan gaan de mannen op zoek naar een ontbijtje. Naast ons motel ligt de Denny's, een soort fastfoodrestaurant voor ontbijt. We zijn niet de eerste gasten als we om zeven uur aan tafel zitten. We bestellen voor 1 persoon een ontbijt, bestaande uit hashbrowns, 2 pancakes, bacon en scrambled eggs en daarnaast nog wat toast en hashbrown. Richard en Niels hebben zin in een smoothie van blauwe bessen en limoen. Omdat de porties hier wat groot zijn besluiten ze één te delen. De serveerster biedt aan om de smoothie gelijk maar in 2 glazen te doen. We zijn blij dat we het zo gedaan hebben, de twee 'halve' glazen zijn groter dan die bij ons thuis. Nieuw voor ons is dat alle calorien bij elk gerecht staan. En dan zie je dus dat een ontbijt zo'n 1300 calorieën is en een oreo milkshake 1200. En we mogen er maar 2000 hebben :-). Die hebben we dus niet genomen.

Na het ontbijt gaan we naar de Walmart, zo'n 10 minuten rijden. We hebben thuis al wat kampeerspullen besteld en hebben bericht gehad dat de spullen voor ons klaar liggen bij de Pick Up. Bij binnenkomst zien we een rij winkelwagentjes staan die je als een scootmobiel kunt besturen. De eerste minuten krijg ik echt de slappe lach, maar daarna geef ik me er maar aan over en scooter heerlijk de winkel door. Kussens, toaster, bestek, borden, koekepan en nog wat ander klein spul zoeken we bij elkaar. Dat neemt toch altijd behoorlijk wat tijd in zo'n grote winkel. Als we het meeste hebben gevonden, brengt Richard het naar de auto en wacht ik bij de Dunkin Donut. Hier drinken we een bakje koffie voordat we weeer verder gaan.


     


     


Helaas is de tent nog niet geleverd, die wordt rond 13.00 uur verwacht. Dus vanmiddag moeten we nog een keer terug. De rest van de middag brengen we door bij de Home Depot, Dicks Outdoor, doen we boodschappen en kopen een simkaart met databundel bij AT&T. Bij de Home Depot ontmoeten we Charlie. Charlie werkt al ruim 17 jaar bij de Home Depot en heeft een kaartje aan zijn trui dat ie al 6000 dagen zonder persoonlijke schade er werkt. We kletsen zeker een halfuur met hem en hij geeft nog snel zijn telefoonnummer en persoonlijke email. Als er wat aan de hand is, kunnen we hem altijd bellen. Met nog wat traveltips over de route die we willen nemen, nemen we afscheid van hem. Jort download ondertussen spelletjes op zijn telefoon (free wifi). Rond half vijf hebben we echt alles wat we nodig hebben voor de komende weken. We sorteren alles en dan snel wat eten. Daarna liggen we op bed nog even wat tv te kijken. Al snel voelen we de vermoeidheid toeslaan. Morgen waarschijnlijk weer redelijk vroeg wakker en dan kunnen we echt van start!

We hebben vandaag 22 mile gereden.
Het weer was bewolkt en 22 graden.