Shuttle tussen vliegvelden Bangkok.



5 augustus 2014
Dag 38
Krabi - Bangkok



Met tegenzin pakken we de spullen in. We willen nog een paar dagen langer blijven! Het verblijf bij Baan Sawan Resort is ons erg goed bevallen. En terugvliegen naar Bangkok is natuurlijk ook het begin van de terugweg. De vlucht verloopt prima en omdat het een binnenlandse vlucht is, loop je ook zo naar buiten. We komen aan op Don Muang Airport en morgen vliegen we met Emirates vanaf Suvarnabhumi Airport. We hebben gelezen dat er een gratis shuttlebus rijdt naar de andere luchthaven op vertoon van de tickets van je volgende vlucht en het klopt inderdaad. Bus staat al klaar, we gooien de rugzakken in het bagagerek en het is niet druk. We hebben allemaal een zitplaats. De busrit duurt een uur, zelfs zonder files. Bangkok is groot!






Aangekomen op Suvarnabhumi Airport lopen we naar de taxi-standplaatsen. Ons hotel heeft een shuttleservice, maar ik had ons hiervoor niet aangemeld. We zijn dan ook ontzettend verbaasd dat er 'gewoon' iemand staat van het hotel met een map en op zijn A4tje staan onze namen!

Dit gaat wel weer heel gemakkelijk. Het hotel ligt op 10 minuten rijden van de luchthaven. De buurt is niet echt bijzonder, maar we komen alleen maar om te slapen. Het Phoenix Hotel overtreft onze verwachtingen. Grote familie-suite: een hele ruime kamer met vier bedden, gescheiden door een wand met een mega flatscreen. Een bank, kitchenette en een mega-badkamer. Inloopdouche met ligbad dat via de inloopdouche te bereiken is. Er staan allerlei lekkere badschuim- en shampooflesjes. We waren van plan om na het eten ons laatste geld uit te geven in een dichtbijgelegen mall. Ik word tijdens het wachten op het eten niet lekker en voel koorts opkomen. Ik ril van de kou. Nu komt deze grote badkamer wel heel erg gelegen. We gaan allemaal om de beurt in het ligbad en ik lig er zeker een uur in.

Ik krijg het niet warm en neem paracetamol en een slaappil. Van slapen komt niet heel veel terecht. De jongens hoor ik niet meer over het winkelcentrum. Op TV zijn allemaal favoriete kanalen die we een paar weken hebben moeten missen. Vanuit bed liggen ze heerlijk te relaxen. Ik maak me een beetje zorgen over mijzelf, maar parkeer mijn gedachten en val toch af en toe een uurtje in slaap. Een ander einde van de laatste vakantiedag dan we voor ogen hadden!