Magneten op de avondmarkt in Hua Hin.



27 juli 2014
Dag 29
Cha am



Vandaag luieren we in ons appartement tot een uur of drie. Prasit, onze taxichauffeur, haalt ons dan op om naar Hua Hin te gaan. We brengen een paar uur door in de Market Village, een grote mall. En daarna zet hij ons af bij de avondmarkt. Jort wil sinds de aankoop van de fruitmand van gisteren graag weer onderhandelen/afdingen. Als wij allang gestopt zouden zijn, blijft hij gewoon doorgaan. De verkopers vinden het prachtig en hebben de grootste lol.

     


     


Niels zoekt alvast een verjaardagskadootje uit. Een robot gemaakt van metalen veren. Richard en Jort vinden in dezelfde kraam een vliegtuigje gemaakt van een oud blikje Lipton. voor Sieuwke zoeken ze een leuk boeddhabeeldje uit. Ook hier voert Jort de onderhandelingen. Het is druk op de markt en voor het eerst zien we ook veel toeristen en horen veel Nederlands om ons heen. Het eten ruikt allemaal heerlijk en we vermaken ons prima.


     








Met onze taxichauffeur sluiten we ook een dealtje. Morgenochtend brengt een vriend van ons voor een schappelijk prijsje naar het treinstation van Bangkok. Dit keer geen minibus die aankomt bij Victoria Monument of een rammelende bus. We betalen voor een snelle, luxe rit zonder gedoe! Na een paar dagen strand, gaan we morgen de tempels van Ayutthaya bekijken.