Strand Cha am.



25 juli 2014
Dag 27
Cha am



Wat genieten we hier. Ontbijten in pyama op het balkon, zeewindje erbij, heerlijk eten en prachtig uitzicht. Het is eb en er is een zandstrandje te zien. Om half acht springen we in de zee. Helaas helaas, binnen tien minuten is Niels gebeten door een kwal. Jort en Richard blijven nog in de zee en Niels gaat afkoelen in het zwembad. Niels heeft gelukkig niet heel veel pijn en samen gaan we schelpen zoeken. Jort haalt krabbetjes uit de zee en zo spelen we wat op het strand.


     


     


Koffiedrinken, spelletje doen, filmpje kijken, lunchen. Het is een uur of drie als we besluiten naar het stadje te gaan. Onze 'vaste' taxichauffeur gebeld en we laten ons in het centrum afzetten. Koel drinken halen bij de 7Eleven, tosti erbij en plof in het zand. De jongens willen natuurlijk toch graag met zand spelen en bij een kraampje haal ik een set zandspeelgoed. In Nederland zouden ze zich er al te groot voor voelen, maar hier spelen ze enthousiast met de boot, emmertje, hark, schepje en vormpjes. We zien wel hoe we weer van dit spul afkomen :-).


     





Ook in dit stuk zee wordt Niels gebeten door een kwal. Heel irritant natuurlijk. En dus gaan we het water niet meer in. We hebben de taxichauffeur gevraagd wat een goed restaurant is en rond etenstijd lopen we erheen. De jongens hebben nauwelijks trek. Niels heeft een vanilleshake gedronken en Jort een kopje thee en een fles water. Natuurlijk nog een keer naar de 7Eleven voor Breezers, brood en een 'slurpee' en op de afgesproken tijd lopen we naar de taxi die ons terugbrengt.




Alle prachtige schelpen worden gewassen en wij kunnen ook wel een douche gebruiken. Niels valt al snel op de bank in slaap. Jort kijkt nog een stukje film en wij doen ons vaste "google/tripadvisor/lonelyplanet/airbnb/agoda-rondje".