Met Lego kun je .....!



22 juli 2014
Dag 24
Kanchanaburi



Veertig worden tijdens je vakantie! Ik doe het :-). Terwijl ik extra lang mag douchen en al het warm water op mag maken, wordt de kamer versierd. We vieren drie verjaardagen onderweg, dus de slingers en ballonnen gaan niet voor niets mee! Tussen de ballonnen en slingers hangen vijf plastic zakjes met daarin de kadootjes. Twee kaarten met prachtige teksten en koelkastmagneetjes. Richard kreeg ze van de Angkor Wat, ik van de Erawan Waterfalls.





Bij een verjaardag hoort natuurlijk koffie met gebak en we gaan naar de coffeeshop met de lekkerste koffie! Ze spelen weer erg veel met de Lego, dus die mag ook mee. We halen er zelfs nog een handige opbergtrommel bij, zodat we het spul beter bij elkaar kunnen houden in de rugzak.





Ook brengen we een bezoek aan de War Cemetery waar honderden Britse en 300 Nederlanderse POW's begraven liggen die aan de Birma spoorlijn moesten werken. Jort kijkt of hij bekende achternamen tegenkomt (ja) en Niels kijkt wie de jongste was (20). De begraafplaats ligt er zo netjes bij. Tussen elke steen een bloeiende struik of bloemen en sproeiers maken het gras nat. Jort raakt nog even aan de praat met een Nederlands stel en Niels laat zich (natuurlijk) kletternat sproeien.








We eten bij ons eigen hotel en spelen wat kaartspelletjes. Via Facebook, mail, sms en whatsapp stromen de felicitaties binnen. Dankjewel! Dat maakt de dag extra feestelijk!