Hoe heten deze...?



19 juli 2014
Dag 21
Kanchanaburi



Voor ons doen hebben we wat uitgeslapen en allemaal bijna het klokje rond! Het ontbijt wordt geserveerd met uitzicht op de river Kwai. Er komen wat boten voorbij en het is drukkend warm. Vandaag hebben we geen activiteiten gepland. We besluiten wat rond te lopen in de buurt. Als we bij de hoofdweg komen, zien we daar een groot winkelcentrum met de Big C en allerlei andere winkels. Daar hebben we wel behoefte aan. De jongens allebei een "slurpee" bij de Dairy Queen (slush puppie) en wij drinken koffie bij de Canyon Coffee. Op ons gemak verkennen we alle winkels en doen wat boodschappen bij de supermarkt. De jongens vergapen zich bij de Samsung winkels, maar echt goedkoper is het hier niet.


     


     


     


Niels wordt gevraagd om op de foto te gaan met de knuffelbeer van de Big C en al snel wil iedereen een foto van hem. Hij poseert geduldig en laat het allemaal over hem heenkomen. De beer deelt zakjes popcorn uit, dus dat lusten ze wel! En vakantie is er ook een beetje om dingen te doen die je normaal niet doet: racen!






We gaan ook weer lopend terug en aan het eind van de middag lopen we naar de bridge over the river Kwai. De trein komt er net aan. Iedereen doet een stapje naar achteren en de trein rijdt heel langzaam voorbij.


     




Vanochtend hebben we helaas geen speelgoedwinkel kunnen vinden, maar ik had nog wel een ander winkelcentrum gezien. Wel helemaal aan de andere kant van de stad. Met een aardige getatoeerde oma als motortaxi tuffen we er heen. Ze geeft flink gas en we moeten ons heel goed vasthouden....niet echt wat je zegt, een veilig gevoel :-). We waren even vergeten dat het al half zeven was en de maagjes beginnen te rammelen. We delen een pizza bij een Thaise Pizzahut en nog een slurpee. Bij de speelgoedafdeling vinden ze eindelijk iets wat ze leuk vinden. Jort een doosje Lego en Niels een beyblade.

     


Het is al laat als we het terrein oprijden, nog heel even spelen en dan allemaal tegelijk op bed! Een heerlijke rustige dag in een vriendelijk stadje. Daar waren we aan toe...