Verschrikkelijk nieuws gedurende de nacht!!!



18 juli 2014
Dag 20
Pattaya - Kanchanaburi



We worden wakker met het verschrikkelijke nieuws over de vliegtuigramp. Alle zenders berichten er live over. De beelden zijn afschuwelijk, we zijn er stil van. We beseffen ons dat het een vakantievlucht uit Nederland is. Dat wordt later bevestigt; onvoorstelbaar.




Pattaya laten we graag zo snel mogelijk achter ons. Niet onze stad, we vinden er niet veel aan. Hele aparte sfeer in de stad. Anders als de andere Thaise steden die we tot nu toe gezien hebben. Eerst maar even ontbijten en zwemmen.


     


     


     


Bangkok ligt 110 km, moet toch wel in ruim een uur te doen zijn dachten we. Om negen uur stappen we in de minivan, rond half een staan we bij het Victoria Monument. Midden in alle drukte. Ook hier weer een aantal bureautjes tussen de etenskraampjes en we kopen tickets voor Kanchanaburi.




In de reisgids staat gemiddeld twee uur reistijd, 138 km. We komen om vier uur pas bij het hotel aan. We zijn allemaal kapot en willen de komende dagen niet meer reizen of in een minibus zitten!

Ons hotel is goed: het River Kwai Bridge Resort. Op loopafstand van de bridge over de river Kwai. We zijn zo moe dat we het eten via de roomservice laten brengen. Gelukkig valt het niet tegen!