Schommelen op Otres Beach



13 juli 2014
Dag 15
Sihanoukville



Gisteravond zijn we allemaal vroeg gaan slapen en we slapen allemaal heerlijk tot na zeven uur. Bewust geen wekker gezet om de voetbalwedstrijd te zien. Onze waterratten gaan na het ontbijt voor een ochtendduik naar het zwembad.

Het hotel ligt ongeveer drie kilometer van de stranden af en heeft daarom een shuttlebus naar het strand van je keuze. Wij laten ons in de stromende regen en met een donkergrijze, dreigende lucht afzetten bij Otres Beach. We lopen een stukje over het strand en zien dan een Beach Club die de luiken open heeft. Daar gaan we zitten.

Ik bestel een koffie en de mannen duiken direct de zee in. Sterke stroming en het stortregent af en toe, maar wat hebben ze een plezier! Ze kunnen er geen genoeg van krijgen. Ze spelen in het zand en komen af en toe ook wat drinken en eten. En natuurlijk schommelen! Achteraf zijn we blij met de regen en de zware bewolking. In de brandende zon hadden ze er waarschijnlijk maar een half uur in kunnen blijven.


     




     




     


Ondertussen verwen ik mezelf met een gezichtsbehandeling en hoofdmassage van meer dan een uur. Mijn gezicht heeft nog nooit zo zacht aangevoeld. Ik geloof dat ze er wel zes verschillende soorten zalfjes, scrub en masker op gedaan heeft.

Aan het eind van de middag met de tuktuk weer terug naar ons hotel en we boeken nog een nacht bij. En als verrassing is de wedstrijd van vannacht tegen Brazilie in de herhaling op TV!