Trick Eye 3D Museum



1 juli 2014
Dag 3
Bangkok




We slapen heerlijk uit en rond negen uur ontbijten we. Gewoon met geroosterde boterhammen, cornflakes en melk. Na het ontbijt gaan we zwemmen. Op de vijfde etage is een tuin ingericht met bananenbomen, palmbomen en daartussen vijf zwembaden. Het grootste zwembad is zelfs 120m lang en aan het eind hang je tegen de rand aan en kijk je over de rivier. We houden het lang vol en zo rond een uur of twaalf zijn we terug in het appartement. Ik haal nog wat boodschappen en twee koffie to-go bij TomTomCafe (soort Starbucks).

     


Jort en Niels zijn moe en Richard sluit de externe harde schijf aan op TV en de thuisbios kan beginnen! Ze vallen helaas niet in slaap, maar zijn daarna wel weer fit genoeg om op pad te gaan. We kiezen ervoor om naar het Trick Eye 3D Museum te gaan met het openbaar vervoer. Het station van de BTS (skytrain) kunnen we bereiken door met een boot van het appartementencomplex naar de overkant van de rivier te gaan. Eerst een paar haltes met de BTS en dan verder met de MTR (metro). Het is druk, heel erg druk en warm, maar na een uurtje zijn we op de plaats van bestemming.
Op het moment dat we zoekend rondkijken om te kijken welke kant we op moeten, haalt Niels nog een "grapje" uit door zich achter een muurtje te verstoppen. Pfff..gelukkig kwam hij wel snel te voorschijn toen we hem gingen roepen! Het museum zit op de vierde verdieping van een grote mall en we besluiten eerst nog wat te eten en te drinken. We kunnen nog niet echt iets vinden wat we allemaal lekker vinden en we halen een patatje bij de Mc Donalds.

     


Eenmaal binnen hebben we de grootste lol. We maken veel foto's en wringen ons in bochten om in de juiste positie te komen. Gelukkig hangen er naast de schilderingen ook foto's van anderen en staan er stippen op de grond voor de juiste plek om een foto te nemen. We zijn er twee uren zoet mee!


     


     


     


     


Daarna met de MTR, BTS en boot weer terug. Ik ga met Jort en Niels sporten in de fitnesszaal en duiken na een half uur met z'n vieren weer het zwembad in! Het is hier vroeg donker. De tuin is mooi verlicht. Om 21.00 toch nog een broodje eten en zo rond half elf liggen we allemaal in bed. Een ontspannen dagje in de wereldstad Bangkok!