Donuts en andere gebakjes in alle soorten en maten.

29 augustus 2017
Dag 23
Harrisburg - Scranton


Op een ontbijt hadden we eigenlijk niet gerekend bij dit hotel, maar het zat toch bij de prijs in. Dus de ochtend gestart met bakje havermout voor Richard, Niels en ik een warme wafel en Jort toast met jam. We weten eigenlijk niet wat we met de komende dagen aan moeten. We hadden besloten om een flink stuk te rijden en daardoor zouden we nog twee dagen op een Yogi Bear camping kunnen staan. Deze Yogi Bear camping had zijn prijzen nog niet off season en het volle pond (ruim 85 euro per nacht) vonden we toch wat te gek. Dus niet geboekt. Vanmorgen het weersoveruitzicht bekeken, koud en regen! 's Nachts maar een graad of 11, 12, overdag niet warmer dan 16. Vorige week hadden we nog 38 in de volle zon. Een besluit is snel genomen, we gaan gewoon rijden en dan zien we wel.


Eerst nog even geshopt voor Jort bij Hollister en heel uitgebreid koffie gedronken bij de Starbucks. Zo lang, dat de jongens inmiddels al weer trek kregen (13.00 uur). Bij de supermarkt uit de warme keuken een portie noodles en fried rice met black pepper chicken gedeeld. Van de verkoopster kregen we er chicken sweeet sour en springrolls bij. Blijkbaar was de tijd bijna om dat het nog verkocht mocht worden. Niels is dol op springrolls, alleen hij schrok verschrikkelijk toen hij ineens op een garnaal beet. Dat was geen groenteloempia...

Eenmaal op weg ga ik zoeken naar een hotel. We willen er eentje met binnenzwembad, zodat de jongens toch nog iets actiefs kunnen doen. In Scranton kunnen we voor een redelijke prijs bij het Sheraton terecht, direct langs de snelweg. 's Middags ga ik uitgebreid met ze zwemmen, er zit ook een hottub bij. Richard en ik halen samen weer broodjes bij de supermarkt aan de overkant voor ons diner. Picknicken op het bed en ondertussen de ene film na de andere zien op het grote tv-scherm. Om 21.00 uur gaan de boys weer zwemmen en besluiten we dat we ook morgen niet meer kunnen kamperen. Te regenachtig en veel te koud....We hebben voor het eerst in deze vakantie de verwarming aangezet!

We hebben vandaag 111 mile gereden.
Overdag was het 16 graden.